Ізраїль розпочне нову фазу у війні з ХАМАС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
28 жовтня 2023, 18:17

Ізраїль розпочне нову фазу у війні з ХАМАС

Ізраїль оголосив про перехід до "нової фази" війни проти терористичного угрупування ХАМАС. Про це оголосив міністр оборони Йоав Галлант у суботу, 28 жовтня, повідомляє The Times of Israel.

📢 «Ми атакували над землею і під землею, ми атакували терористів усіх рангів, у всіх місцях. Команди силам оборони чіткі: операція триватиме до нового наказу. Щодо інших сфер: ми готуємося захищати громадян Ізраїлю. Гарантувати їм безпеку. Ми це робимо на півночі, в центрі й всюди», – сказав Галлант.

За інформацією з Офісу глави Міноборони, Галлант під час наради з керівниками спецслужб та Збройних сил визначив "напрямок дій щодо основних зусиль" у війні, включаючи "військові, зусилля зі звільнення полонених, цивільні та гуманітарні зусилля".

🚀Служба ВПС Ізраїлю повідомила про удари по близько 150 підземних об'єктах, що належать терористичному угрупуванню ХАМАС.

📈 В той самий час міністерство охорони здоров'я Палестини, контрольоване терористами, заявило про зростання числа жертв серед мешканців Гази до 7 703 осіб, включаючи понад 3,5 тис. дітей. Але ці дані є неперевіреними.

📅Нагадаємо, що вечора 27 жовтня Ізраїль розширив атаки на Сектор Гази, зокрема, ЦАХАЛ вступив у бій на півночі Гази з угрупованням ХАМАС.


Джерело: "The Times of Israel"
+Поширити: