«Впаде Україна – впадемо ми всі» – президент Чехії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
29 жовтня 2023, 13:04

«Впаде Україна – впадемо ми всі» – президент Чехії

Президент Чехії Петр Павел, в ході зустрічі з іноземними дипломатами в Празі, висловив беззаперечну підтримку суверенітету України та підкреслив надзвичайну важливість цієї позиції. За його словами, ситуація по всій Європі зараз залежить від того, чи вистоїть Україна, передає 420on.cz.

📢«На думку президента, нинішні конфлікти неможливо вирішити, просто вислухавши обидві сторони та провівши уявну лінію десь посередині. Він згадав про грубі порушення міжнародного права в Україні та напади росії на невинних людей», - йдеться в повідомленні.

📢Павел підтвердив відданість Чехії принципам, що стосуються суверенітету України. «Якщо Україна впаде, то впадемо ми всі», - сказав він.

Також важливо відзначити, що на цю зустріч не було запрошено російського посла олександра змієвського.

📅Раніше Петр Павел закликав до зменшення залежності ЄС від оборони США та посилення європейської складової в рамках НАТО.

У Чехії також висловили думку, що для звільнення Криму, Україні слід виграти війну.


Irta-fax
+Поширити: