Зеленський про Формулу миру: не даємо шансу росії зірвати наші міжнародні зусилля. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
01 листопада 2023, 22:25

Зеленський про Формулу миру: не даємо шансу росії зірвати наші міжнародні зусилля

Чергова, вже третя, зустріч радників із національної безпеки на саміті «Формули миру» принесла корисні результати для України та міжнародного права загалом. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у відеозверненні в середу, 1 листопада.

📢«Ми обговорили (з українською делегацією) основні деталі та результати цього саміту. Певні речі – дуже корисні для України, для міжнародного права загалом – ми поки що не оприлюднимо. Причина – вона зрозуміла: не даємо шансу росії зірвати наші міжнародні зусилля», – заявив президент.

За словами Зеленського, третя зустріч стала ще ефективнішою та ще сильнішою, порівняно з попередніми двома, сприяючи консолідації миру.

За підсумком, прийшли до фінального документа від співголів зустрічі на Мальті, а також отримали сигнали від Глобального Півдня, європейських та американських партнерів, що підтверджують правильність українського курсу на об'єднання світу за формулою миру.

Важливі кроки на шляху до реалізації цієї формули були визначені на нараді, яка відбулася сьогодні, щоб додати ще нового змісту за формулою миру, зауважив Володимир Зеленський.

📅Нагадаємо, що 28 жовтня відбулася третя зустріч радників з питань національної безпеки та радників із зовнішньої політики за «Формулою миру».


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: