Сполучені Штати впровадили нові санкції проти росії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Економіка / Суспільство
02 листопада 2023, 20:41

Сполучені Штати впровадили нові санкції проти росії

Влада США оголосила про новий пакет санкційних обмежень проти росії. Про це повідомив американський Мінфін у четвер, 2 листопада.

За інформацією від американського фінансового відомства, цього разу у "чорний список" потрапили понад 30 фізичних осіб та майже 200 юридичних осіб.

У Мінфіні Штатів зазначили, що сьогоднішні санкції "націлені на майбутнє енергетичне виробництво та доходи росії, металургійний і гірничодобувний сектори, оборонні закупівлі та тих, хто причетний до підтримки військових зусиль російського уряду та інших зловмисних дій".

⛔Особлива увага приділена санкціям стосовно російського конструктора олександра захарова, учасника розробки дронів Ланцет. Також санкційні обмеження поширилися на членів його родини.

⛔У новий санкційний список потрапили також заступники голови мінпромторгу рф Віктор Євтухов та Олексій Безпрозванних.

⛔Санкції стосуються громадян Ірландії, Швейцарії, Кіпру, Швеції, Латвії та Туреччини, які також опинились у "чорному списку".

Серед нових підсанкційних юридичних осіб вказані:

  • МДТУ імені М. Е. Баумана;
  • Науково-технічний центр Газпрому нафти;
  • Підприємство Газпрому нафта – Каталітичні системи;
  • ФАУ Роскапстрой;
  • СПГ-завод Арктик СПГ-2;
  • Корпорація Аеон.

⛔Також обмеження США запроваджено проти банків: ХКФ-банк, Російський стандарт, ВБРР, Абсолют банк, АФК Система і венчурний фонд Sistema SmartTech.

⛔ Компанії з Туреччини, ОАЕ, Китаю, Люксембургу і Сінгапуру теж опинилися під санкціями.

📅Нагадаємо, за даними ЗМІ, наступного тижня Єврокомісія планує представити пропозиції стосовно нового, дванадцятого, масштабного пакету санкцій проти росії.


Irta-fax
+Поширити: