В НОК України визначили найкращого спортсмена жовтня 2023 року. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
02 листопада 2023, 17:05

В НОК України визначили найкращого спортсмена жовтня 2023 року

⚡️Сьогодні відбулося засідання Експертної комісії НОК України, яка, враховуючи досягнення спортсменів на провідних міжнародних змаганнях в олімпійських видах програми, визначила найкращого спортсмена та тренера місяця.

⭐️⭐️Уже вдруге 2023 року почесну відзнаку «Найкращий спортсмен місяця» отримав Ілля Ковтун, який у жовтні здобув 🥈срібну медаль чемпіонату світу зі спортивної гімнастики у багатоборстві (м. Антверпен, Бельгія). «Найкращою тренеркою жовтня-2023» стала Ірина Горбачева (Надюк) – особиста наставниця Іллі Ковтуна.

Нагадаємо, що у квітні-2023 Ілля Ковтун вже отримував відзнаку найкращого спортсмена місяця, ставши 🥇чемпіоном та 🥉🥉дворазовим бронзовим призером континентальної першості зі спортивної гімнастики у вправах на паралельних брусах, поперечині та багатоборстві (м. Анталія, Туреччина).

За підготовку найкращого спортсмена жовтня-2023 відзнаку також отримають Українська федерація гімнастики та Фізкультурно-спортивне товариство «Україна».

Лауреати спортивного місяця будуть нагороджені грошовими преміями, ексклюзивними статуетками та пам’ятними плакетками.


Джерело: "НОК України та олімпійська команда"
+Поширити: