Президент призначив нового командувача ССО. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
03 листопада 2023, 17:00

Президент призначив нового командувача ССО

Президент України Володимир Зеленський затвердив Сергія Лупанчука на посаді командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України (ССО). Про це повідомила пресслужба президента у п’ятницю, 3 листопада.

Відповідно до указу №728: "Призначити полковника Лупанчука Сергія Костянтиновича командувачем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України".

Зазначимо, що попереднім указом №727 президент звільнив Віктора Хоренка з цієї посади, який командував ССО з 25 липня 2022 року. 16 серпня він увійшов до складу Ставки головнокомандувача.

Наразі жодних відомостей про попередню роботу полковника Лупанчука в Збройних Силах України в загальнодоступних джерелах немає.

📅Раніше, 2 листопада, президент Зеленський також призначив Дениса Цяцкуна на посаді начальника прикордонної розвідки, а місяць тому генерал-майора Анатолія Баргилевича призначив новим командувачем Сил тероборони.


Джерело: "Офіс Президента
+Поширити: