Олександра Шовковського призначено в.о. головного тренера київського «Динамо». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
04 листопада 2023, 16:35

Олександра Шовковського призначено в.о. головного тренера київського «Динамо»

Олександр Шовковський призначений виконуючим обов'язки головного тренера ФК "Динамо" (Київ) і буде готувати команду до майбутніх матчів у чемпіонаті України. Про це інформує пресслужба футбольного клубу. Також у тренерському штабі Шовковського працюватимуть Еміль Карас, Олег Гусєв і Михайло Михайлов.

Зміна сталася після поразки від «Шахтаря» (0:1), яка призвела до відставки з посади головного тренера «Динамо» румунського фахівця Мірчі Луческу. На наступний день після матчу, гравці та адміністративний персонал зібралися на навчально-тренувальній базі у Віті-Литовській, де президент клубу Ігор Суркіс висловив подяку Луческу, який також був присутнім на зібранні та попрощався з усіма, та представив нового головного тренера. Ним став багаторічний голкіпер «біло-синіх» Олександр Шовковський, який у статусі виконуючого обов’язки головного тренера готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України.

📢«За результат завжди відповідають головний тренер та його тренерський штаб, ви ж відповідаєте за якість своєї гри. І у вас є певний рівень гри, нижче якого ви не маєте права опускатися, а навпаки прагнути його підвищувати. Містер Луческу вкладав у вас свої сили, знання, досвід. А досяг він багато чого у своєму житті та карʼєрі. Тому я хочу, щоб ви ще раз подякували Містеру за виконану роботу», – звернувся до футболістів Олександр Шовковський.

📌Важливо відзначити, що це не перший раз, коли Шовковський виконує обов'язки головного тренера. Раніше він замінював Луческу наприкінці минулого сезону під час того, коли румунський фахівець перебував на лікарняному після операції на нозі.


Irta-fax
+Поширити: