Переговорів та поступок росії не буде, на фронті ситуація не патова - Зеленський. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
04 листопада 2023, 17:05

Переговорів та поступок росії не буде, на фронті ситуація не патова - Зеленський

Президент Володимир Зеленський зробив заяву, що навіть у складній обстановці на фронті ситуація не є патовою. Україна не планує проводити переговори з росією чи йти на якісь поступки агресору. Про це він заявив у суботу, 4 листопада, на пресконференції з президентом Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн.

📢«Це не патова ситуація. Росія контролює небо. Ми бережемо наших військових. Просто кидати, як Росія кидає наче м'ясо своїх людей, ніхто не хоче... Як подолати це? F-16 треба чекати, коли хлопці навчаться, коли вони повернуться. Коли на фронті є ППО, військові йдуть вперед, використовують техніку», - пояснив Зеленський, коментуючи висловлювання головкому ЗСУ Валерія Залужного в журналі The Economist щодо того, що ситуація на фронті зайшла в глухий кут.

Президент наголосив, що минулого року багато хто вважав ситуацію безвихідною (патовою), але завдяки кільком військовим хитрощам вдалося визволити Харківський регіон.

📢«Ми не маємо права опускати руки. Яка альтернатива? Що треба віддати третину нашої держави? Це ж буде лише початок. Ми ж знаємо, що таке заморожений конфлікт, ми для себе зробили висновки», - сказав Зеленський. – «Потрібно більше працювати з партнерами із ППО, розблокувати небо, дати можливість нашим бійцям провести наступальні дії», - додав він.

❗Президент також спростував інформацію про тиск на нього з боку партнерів щодо початку переговорів з росією. Він впевнений, що його погляди збігаються із поглядами українського суспільства, і наголосив, що не буде вступати в переговори з агресором.

👆Нагадаємо, що раніше в інтерв'ю виданню «The Economist» Валерій Залужний повідомив, зокрема те, що ситуація на фронті зайшла в глухий кут, коли жодна зі сторін не може просуватися, тому що однаково технологічно оснащена.

Йому це нагадало події Першої світової війни, а у Білому домі заявили, що стаття головнокомандувача ЗСУ наголошує, наскільки важливо, щоб США продовжували підтримувати Україну під час загарбницької війни, яку розв’язала й веде росія.


Irta-fax
+Поширити: