Україна досягла чудового результату на шляху до ЄС – Фон дер Ляйєн. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
04 листопада 2023, 17:53

Україна досягла чудового результату на шляху до ЄС – Фон дер Ляйєн

Україна продовжує свій успішний шлях до членства в Європейському союзі та досягла чудового прогресу на цьому шляху, про що заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн під час брифінгу з президентом Володимиром Зеленським у суботу, 4 листопада.

📢«Я маю сказати, що ви досягли чудового прогресу. Ми наступного тижня це підтвердимо, коли Комісія подасть свій звіт про розширення», - заявила вона. – «Ми не повинні забувати, що ви ведете війну за власне існування. І водночас ви глибоко реформуєте свою країну. І ви реформуєте систему правосуддя, боретеся із впливом олігархів, боретеся із відмиванням грошей», - додала вона.

Фон дер Ляйєн підкреслила, що Україна активно завершує великі реформи, і якщо цей процес буде успішним, то країна зможе досягти своєї амбітної мети переходу на наступний етап процесу вступу.

📅Минулого року Україна отримала статус кандидата на вступ до Європейського союзу, і в цей момент вона працює над виконанням умов, щоб стати повноцінним членом блоку. Наприкінці вересня прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Україна успішно виконує всі рекомендації Єврокомісії на рівні уряду.

👆Нагадаємо, що у суботу, 4 листопада, президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн прибула до Києва з робочим візитом. Президент Володимир Зеленський зустрів її на столичному вокзалі. Президент Європейської комісії повідомила, що прибула до Києва, щоб обговорити шлях України до вступу до ЄС та фінансову підтримку від ЄС для відновлення України як сучасної демократії.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: