Візит Зеленського до Ізраїлю під загрозою –ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
05 листопада 2023, 13:59

Візит Зеленського до Ізраїлю під загрозою –ЗМІ

Візит президента України Володимира Зеленського до Ізраїлю наразі опинився під питанням через розголос щодо його майбутньої поїздки. Про це заявив неназваний український дипломат у неділю, 5 листопада, інформує видання The Times of Israel.

За його словами, Зеленський дійсно планував відвідати Ізраїль, проте витік інформації щодо його подорожі став загрозою для неї.

📢«Він хотів, щоб поїздка була публічною, коли він ступить на ізраїльську землю. Він дуже розчарований», – наголосив дипломат.

Зазначається, що Зеленський та прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу не взаємодіяли особисто з моменту початку повномасштабного вторгнення терористів на територію України, хоча зустрічалися нещодавно у Нью-Йорку.

📢«Оскільки москва приймає представників ХАМАС та вносить резолюції проти Ізраїлю в ООН, Єрусалим може прагнути пересунути "стрілку годинника" ближче до Києва», – відзначено у повідомленні.

📅 Раніше посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський заявив, що Володимир Зеленський може приїхати до Ізраїлю з візитом у будь-який час. Терміни можливого візиту Зеленського до Ізраїлю стали відомі 3 листопада за інформацією ЗМІ.


Джерело: "The Times of Israel"
+Поширити: