У Херсоні під російським обстрілом опинилась лікарня та житловий будинок. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
06 листопада 2023, 15:06

У Херсоні під російським обстрілом опинилась лікарня та житловий будинок

У ніч на 6 листопада російські окупаційні війська обстріляли один із медичних закладів у Херсоні, де на чергуванні знаходилися десять медичних працівників. Про це в понеділок, 6 листопада, повідомив Роман Мрочко, начальник міської військової адміністрації.

За словами очільника військової адміністрації відомо, що будівля медичного закладу отримала пошкодження від снарядів. Персонал, на щастя, не постраждав.

Крім того, ворог використав протиракету Х-31П, щоб ударити по житловому будинку. Цей тип ракет використовується проти радарів, входячи до складу зенітних ракетних комплексів та батарей зенітної артилерії. Щасливо, цей інцидент не призвів до жертв, і наслідки влучання показав сам Роман Мрочко у відеозаписі.

Минулої доби росія випустила рекордну кількість авіабомб по Херсонській області - 87 за одну добу. Це стало найбільшою кількістю за весь період повномасштабного вторгнення.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: