Зеленський зустрівся з міністром транспорту США. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
08 листопада 2023, 18:16

Зеленський зустрівся з міністром транспорту США

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із міністром транспорту США Пітом Буттіджеджом, який здійснив робочий візит до України. Про це повідомила пресслужба глави держави в середу, 8 листопада.

📢«Під час зустрічі основна увага була приділена узгодженню спільних заходів для відновлення інфраструктури України та розширення транспортних можливостей для експорту українських товарів на міжнародні ринки», – зазначено у повідомленні.

Зазначено, що обговорювалася перспектива подальшого розвитку альтернативного гуманітарного маршруту в Чорному морі для транспортування української продукції. Президент Зеленський відзначив важливість військової підтримки з боку США для ефективного захисту цього коридору від можливих російських атак.

📢«Надзвичайно зацікавлені в розвитку мережі залізничного транспорту України, що важливо й для посилення нашої взаємодії з європейськими країнами. Сполучені Штати мають значний потенціал для надання Україні відповідної допомоги», – зазначив президент.

Також обговорювались можливості налагодження спільного виробництва в галузі оборонно-промислового комплексу.

📅Нагадаємо, що Сенат США відхилив законопроєкт про допомогу Ізраїлю без урахування питань, пов'язаних з Україною. Раніше цей законопроєкт отримав підтримку у нижній палаті Конгресу, де більшість належить республіканцям.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: