Призначено тимчасово виконувача обов’язків міністра молоді та спорту. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Влада
09 листопада 2023, 20:20

Призначено тимчасово виконувача обов’язків міністра молоді та спорту

Уряд призначив виконувачем обов'язків міністра молоді та спорту Матвія Бідного. Про це стало відомо з повідомлення пресслужби уряду, оприлюдненого у четвер, 9 листопада.

📢«На засіданні 9 листопада Кабінет міністрів ухвалив розпорядження про тимчасове покладення виконання обов’язків міністра молоді та спорту на заступника міністра Матвія Бідного», – йдеться у повідомленні уряду.

Матвій Бідний вже має досвід роботи у міністерстві, обіймаючи посаду заступника міністра молоді та спорту з 2020 року.

Раніше він працював головним спеціалістом відділу пріоритетних неолімпійських видів спорту департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту, а також директором департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України.

📅 Нагадаємо, що 9 листопада Верховна Рада звільнила Вадима Гутцайта з посади міністра молоді та спорту. Вчора він подав у відставку, висловивши бажання зосередитись на роботі у Національному олімпійському комітеті України.


Irta-fax
+Поширити: