Чоловіки у військовій формі, схожі на працівників ТЦК, викрадають людей з вулиць у Львові. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
10 листопада 2023, 13:30

Чоловіки у військовій формі, схожі на працівників ТЦК, викрадають людей з вулиць у Львові

У Львові черговий скандал, пов'язаний з працівниками військкомату (ТЦК та СП). На відео, що шириться в Мережі, пересічні громадяни зафіксували, як, схоже, працівники ТЦК намагаються силоміць заштовхати чоловіка до мікроавтобуса, не зважають на спроби очевидців втрутитися.

Військкомат Львівської області обіцяє провести ретельну перевірку цього інциденту.

Ймовірне викрадення людини було зафіксовано на відео однією зі свідків події. Коли військовий помітив це, – він спробував припинити фільмування.

Представництво Львівського обласного ТЦК та СП заявило, що вивчить всі аспекти ситуації та проведе службову перевірку.

📢«Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються обставини даного випадку та призначена службова перевірка. Запевняємо, що з нашого боку будуть здійснені всі необхідні заходи у найкоротші терміни, будуть встановлені всі подробиці та ухвалені всі необхідні рішення», - повідомила служба звʼязків із громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП.

📅Нагадаємо, 6 жовтня у Тернополі солдат-гранатометник, застосувавши фізичну силу, затримав і доставив проти волі до ТЦК та СП місцевого жителя. Згодом затриманого та ще одного мобілізованого військові побили у приміщенні військкомату. Суд обрав працівникам військкомату запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.


+Поширити: