Росіяни зруйнували обласну бібліотеку ім. Олеся Гончара у Херсоні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
12 листопада 2023, 13:20

Росіяни зруйнували обласну бібліотеку ім. Олеся Гончара у Херсоні

Протягом останньої доби російські окупанти здійснили обстріли, внаслідок яких обласна бібліотека ім. Олеся Гончара у Херсоні зазнала значних руйнувань та виникла пожежа, яку рятувальникам вдалося ліквідувати, повідомляє Херсонська ОВА у неділю, 12 листопада.

📢«Одне з влучань – по обласній бібліотеці імені Гончара. У будівлі – суттєві руйнування. Також виникла пожежа. Рятувальники більш як півтори години приборкували полум'я», - йдеться у повідомленні.

✅ На щастя, зазначається в ОВА, що обійшлось без жертв та постраждалих.

💥Загалом за останню добу противник випустив 343 снаряди під час 62 обстрілів Херсонщини. Ворог використовував міномети, артилерію, "Гради", танки, СПГ, БПЛА та авіацію. Російські окупанти атакували саме місто Херсон, випустивши 22 снаряди. Атаки були спрямовані на житлові квартали, що призвело до поранення чотирьох мирних мешканців.

💥Зазначено, що близько 05:00 12 листопада армія росії завдала чергового ракетного удару по Дніпровському району Херсона. Через обстріл на власному подвір’ї загинув 64-річний чоловік, отримавши вибухову травму, несумісну з життям. Медики, які приїхали на місце, лише констатували смерть. Також була госпіталізована дружина загиблого. У 64-річної жінки вибухова, закрита черепно-мозкова травми, осколкові поранення ніг, струс головного мозку. Потерпіла знаходиться у стані середньої важкості. Лікарі надають їй необхідну допомогу.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: