По Запорізькому району росія завдала три ракетні удари, є загіблі та постраждалі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
15 листопада 2023, 13:57

По Запорізькому району росія завдала три ракетні удари, є загіблі та постраждалі

Голова Запорізької обласної військової адміністрації, Юрій Малашко, повідомив, що росія вчинила три ракетні удари по Запорізькому району, що призвело до одного загиблого та семи поранених серед цивільних. Він поділився інформацією у своєму телеграм-каналі у середу, 15 листопада.

📢«З 09:50 до 10:18 російські терористичні війська нанесли 3 ракетних удари по цивільній інфраструктурі одного з населених пунктів Запорізького району… Станом на цю хвилину відомо про 1 загиблого чоловіка та сімох поранених осіб, з яких двоє — жінки», — написав він.

Наразі триває уточнення типу ракет, які росія використала в нанесенні цього удару по Запорізькому району. Внаслідок вибухової хвилі та уламків зазнали пошкоджень будинки, два автомобілі та господарчі споруди, розташовані поруч з місцем завдання ударів.

📅Також в ніч на 15 листопада відбулась атака росії на Селидове Покровського району на Донеччині, де чотири ракетні удари призвели до руйнування під’їзду чотириповерхового житлового будинку та загибелі 85-річної жінки.


Джерело: "Запорізька ОВА"
+Поширити: