Рятівне коло від ТЦК: прикордонники затримали двох чоловіків. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
17 листопада 2023, 18:38

Рятівне коло від ТЦК: прикордонники затримали двох чоловіків

Прикордонникам вдалось затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією по ріці Тисі. Чоловіки обрали для цього дитячі надувні нарукавники та дитячий круг. Про це пише Державна прикордонна служба.

📢«Один із плавців є мешканцем Закарпаття, інший приїхав із Полтавщини. Прикордонники з'ясували, що закарпатець пообіцяв своєму товаришу супроводжувати його до сусідньої країни. З цією метою він забезпечив полтавця гідрокостюмом і «надійним» плавзасобом – надувним дитячим кругом. А щоб він не сумнівався, що стрімку та бурхливу гірську річку з потужною течією легко подолати, себе закарпатець убезпечив надувними дитячими нарукавниками з рожевими фламінго. Про те, що глибина Тиси на напрямку їхнього руху сягає чотирьох метрів, а ширина майже 50 метрів і що в річці вже потонули майже два десятки чоловіків, провідник вважав за краще змовчати», - розповіли прикордонники.

За супровід чоловіка закарпатець планував отримати суму у 3200 доларів. Щодо затриманих складено адмінпротоколи за спробу незаконного перетину державного кордону України, справи направлені до суду.

Раніше видання ВВС повідомило, що з України з початку повномасштабного російського вторгнення втекли 20 000 чоловіків, щоб не потрапити під мобілізацію. Видання встановило таку кількість, запросивши дані про нелегальний перетин кордонів у Румунії, Молдові, Польщі, Угорщині та Словаччині у період з лютого 2022-го по 31 серпня 2023 року.


Джерело: "Державна прикордонна служба"
+Поширити: