В Одесі нове масове отруєння: до лікарні потрапили понад 60 курсантів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
17 листопада 2023, 18:57

В Одесі нове масове отруєння: до лікарні потрапили понад 60 курсантів

В Одесі за нез'ясованих обставин отруїлися курсанти: 64 курсанти з двох місцевих навчальних закладів потрапили до лікарень з підозрою на гостру харчову токсикоінфекцію. ГУНП на Одещині повідомило про це у п’ятницю, 17 листопада, та вже розпочало розслідування події.

📢«Нині 64 курсанти віком від 15 до 22 років із гострою харчовою токсикоінфекцією проходять лікування у медичних закладах. Про події, що сталися цього тижня у двох одеських навчальних закладах, правоохоронцям повідомили лікарі. За обома фактами відомості про події слідчі територіальних підрозділів поліції розпочали розслідування за фактом порушення санітарних правил та норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням», - розповіли правоохоронці.

В рамках проведеного кримінального розслідування призначено низку експертних досліджень, і зараз триває слідство.

📅Важливо зазначити, що це не перше масове отруєння в Одесі останнім часом. Наприкінці вересня в одному з одеських ліцеїв медики ушпиталили курсантів з отруєнням та харчовою токсикоінфекцією. Тоді було встановлено щонайменше 46 неповнолітніх постраждалих осіб.


Джерело: "ГУНП в Одеській області"
+Поширити: