Списки спортсменів, які «втекли» за кордон і не повернулись в Україну видалили з сайту Мінспорту. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
17 листопада 2023, 13:17

Списки спортсменів, які «втекли» за кордон і не повернулись в Україну видалили з сайту Мінспорту

На вебпорталі Міністерства молоді та спорту зник перелік спортсменів, які вчасно не повернулися до України після своїх спортивних заходів. Інформація відображала стан справ щодо «утікачів» станом на 23 жовтня.

Загалом у списку було зазначено 304 спортсменів, включаючи таких відомих футболістів, як Артем Довбик ("Жирона"), Ілля Забарний ("Борнмут"), Владислав Кулач ("Зіря"), Сергій Булеця ("Заглембе"), Михайло Мудрик ("Челсі"), Анатолій Трубін ("Бенфіка") та Артем Громов (вільний агент).

Також у цьому списку виявився колишній півзахисник юнацької команди "Шахтаря" Олександр Роспутько, який не повернувся після матчу Юнацької ліги УЄФА з "Антверпеном" у Бельгії. Згодом виявилось, що він вирішив розпочати нове життя на росії.

Міністерство зазначило, що щомісяця в середньому 13-14 спортсменів втікають з України, багато з яких знаходяться у Національному рейтингу.

Український спортсмен Артур Білан, який представляв країну на чемпіонаті світу з вуличної риболовлі в Італії, вирішив залишитися за кордоном, виражаючи бажання забезпечити "мирне життя для себе та своєї родини".


Irta-fax
+Поширити: