Від чадного газу загинули три людина на Дніпропетровщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
18 листопада 2023, 13:32

Від чадного газу загинули три людина на Дніпропетровщині

У Кам’янському районі загинуло троє людей — чоловіка та двох жінок, внаслідок отруєння чадним газом в їхньому приватному будинку. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

📢«Ввечері, 17 листопада до рятувальників надійшло повідомлення від правоохоронців, що у приватному житловому будинку виявлено тіла 3 осіб: чоловіка, 1986 року народження, та двох жінок, 1981 та 1953 років народження», — розповіли в пресслужбі рятувальників.

Подія трапилась у селищі міського типу Аули Криничанської селищної територіальної громади Кам’янського району. Ознак горіння у будинку не виявлено. Попередньою причиною смерті вважається отруєння чадним газом, що може бути наслідком несправності твердопаливного котла. Важливо відзначити, що чадний газ є безбарвним та без запаху, тому неможливо вчути його наявність.

❗Рятувальники наголошують на важливості уникання перегріву печі та ретельному слідкуванні за станом печей та димарів, щоб уникнути тріщин або вчасно виявити їх. Наскрізні тріщини можуть стати шляхом проникнення чадного газу до приміщення.

📅Нагадаємо, що на Львівщині у серпні четверо людей отруїлися газами від гнилої картоплі у підвалі приватного будинку.


Джерело: "ДСНС України"
+Поширити: