Конгрес США має намір схвалити допомогу Україні – сенаторка. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка / Суспільство
19 листопада 2023, 14:24

Конгрес США має намір схвалити допомогу Україні – сенаторка

Конгрес Сполучених Штатів Америки має намір прийняти новий пакет допомоги для України, але сенаторка США від Демократичної партії Джин Шахін, що виступила в Канаді в суботу, 18 листопада, висловила припущення щодо можливого "хаотичного" шляху до прийняття рішення.

Шахін зазначила, що налаштована оптимістично стосовно ухвалення пакета підтримки, який запропонувала адміністрація президента Джо Байдена, і який передбачає важливу допомогу Україні.

📢«Я оптимістично налаштована з приводу ухвалення цього пакета, оскільки в Конгресі існує двопартійна підтримка цього», - сказала Шахін.

Водночас вона зазначила, що процес буде реагувати на різні думки й погляди, і відзначила, що рішення про виділення коштів має бути ретельно обговорене.

📢«Людей варто чути, вони мають висловлювати свої занепокоєння, і на них необхідно реагувати. Утім, я переконана, що врешті-решт ми зробимо це, оскільки невдача неприпустима. Ми не можемо дозволити путіну та його посіпакам перемогти», - зазначила сенаторка.

📅Президент США Джо Байден намагається переконати Конгрес США підтримати новий пакет допомоги на суму 106 мільярдів доларів, включаючи понад 61 мільярд доларів фінансування для України. Однак 2 листопада Палата представників прийняла законопроект про виділення військової допомоги Ізраїлю на суму 14,3 мільярда доларів окремо від допомоги Україні. Цей проєкт був відхилений верхньою палатою Конгресу, яка вимагала включення допомоги для України.


Irta-fax
+Поширити: