Планують скасувати стипендії українським студентам, які проживають за кордоном. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
19 листопада 2023, 17:21

Планують скасувати стипендії українським студентам, які проживають за кордоном

В Міністерстві освіти розглядається можливість припинення виплати стипендії студентам, які навчаються за кордоном. Про це повідомив заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький під час участі в ефірі телемарафону.

📢«Ми не повинні платити стипендії студентам, які за кордоном. Вони можуть далі вчитися, але питання стипендіального забезпечення буде їм, мабуть, перекрите. Ми маємо допомогти студентам, які залишилися в країні, які будують її разом з нами. Стипендія академічна якраз для того, щоб вони мали змогу отримати ті знання, які будуть потрібні їм для перемоги України і після неї», - сказав Винницький.

📅Раніше президент Володимир Зеленський висловив прохання до Міністерства освіти спростити можливість виїзду студентів за кордон під час дії воєнного стану. Цю ініціативу він обговорив зі студентами під час відвідання Маріупольського державного університету, який через обставини війни був переміщений до Києва.


Irta-fax
+Поширити: