Командувач Сухопутних військ Сирський відвідав позиції ЗСУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада / Події
25 листопада 2023, 17:39

Командувач Сухопутних військ Сирський відвідав позиції ЗСУ

Генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Сухопутних військ, відвідав розташування позицій військових на Куп'янському та Бахмутському напрямках, як повідомляє пресслужба Сухопутних військ у суботу, 25 листопада.

Під час зустрічі з командирами частин і підрозділів він вислухав доповіді про хід виконання поставлених завдань і обговорив проблемні питання та шляхи їх вирішення.

📢«Основна увага була зосереджена на організації ефективного ураження противника, всебічному забезпеченні дій наших військ та максимальному збереженні життів наших воїнів», - зазначено у повідомленні Сухопутних військ.

💪Слід відзначити, що Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, завдаючи втрат окупаційним військам як в живій силі, так і техніці.

📈За останню добу знищено 860 окупантів, а загальні бойові втрати рф з початку війни становлять приблизно 323 760 російських загарбників.


Джерело: "Пресслужба Сухопутних військ"
+Поширити: