На росії зафіксована атака новим типом БпЛА – соцмережі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
26 листопада 2023, 13:10

На росії зафіксована атака новим типом БпЛА – соцмережі

У ніч та вранці у неділю, 26 листопада, російські території стали об'єктом нових атак з боку безпілотних летальних апаратів, схожих на іранські "шахеди", які перейменовані росіянами як Герань-2. Про це повідомив Mash через свій Telegram-канал.

📢«За однією з версій, ЗСУ атакували Тулу дронами, зробленими за типом "літаючого крила" – через що вони схожі зі знаменитою російськоюГеранню. Фахівці наразі з'ясовують, що це за апарат», – йдеться у повідомленні.

При цьому начебто точно відомо, що ці нові БпЛА «не мають нічого спільного з вже відомими UJ-22 та "Бобрами"».

Міністерство оборони рф стверджує, що вранці було збито ще чотири дрони над територією Брянської, Смоленської та Тульської областей. Кількість "збитих" безпілотників за останній час зросла до 24.

📅Нещодавно стало відомо, що Україна розпочала масове виробництво аналогів "шахедів". При цьому заявлялося, що українські безпілотники мають кращі технічні характеристики, ніж їхні іранські аналоги «Shahed 131/136».


Irta-fax
+Поширити: