На російській авіаційний завод у Смоленську ГУР здійснили вдалу атаку – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
27 листопада 2023, 17:06

На російській авіаційний завод у Смоленську ГУР здійснили вдалу атаку – ЗМІ

Цієї ночі бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України здійснили вдалу атаку дронами на Смоленський авіаційний завод на росії. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на власні джерела в спецслужбах.

За словами джерела, у ніч на 27 листопада в Смоленській області прогриміли вибухи, що були результатом атаки БпЛА. "Це була вдала операція, цілі уражено", - повідомив співрозмовник.

За інформацією видання, цю операцію виконало Головне управління розвідки, а законною військовою ціллю був Смоленський авіаційний завод.

Раніше в російських соцмережах повідомляли про атаку на Смоленську область. Російські ЗМІ також поширили інформацію про атаку безпілотника на стратегічно важливий для рф завод, внаслідок чого пробито дах одного з цехів.

📢«Дрон впав на дах одного з цехів заводу і вибухнув. В результаті вибуху був пошкоджений сам дах і балка перекриття», – йдеться в повідомленні.

За даними росіян для стурбованого народу, було два дрони, і перший з них був збитий близько 9 ранку в Задніпровському районі Смоленська. Через пів години над містом летів ще один безпілотник, який був «знешкоджений» силами радіоелектронної боротьби.

Смоленський авіаційний завод зараз спеціалізується на ремонті та технічному обслуговуванні літаків, випущених раніше, а також постачанні комплектуючих для інших авіаційних підприємств.

📅Нагадаємо, 10 листопада українські військові завдали влучних ударів морськими дронами по російських десантних катерах. Дронами ГУР були уражені два російські десантні катери проєктів 1176 Акула та 11770 Серна.


Джерело: "РБК-Україна"
+Поширити: