Вперше за 25 років команда українських арбітрів працюватиме на матчі Ліги чемпіонів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
27 листопада 2023, 17:29

Вперше за 25 років команда українських арбітрів працюватиме на матчі Ліги чемпіонів

На матчі групового етапу Ліги чемпіонів між "Реал Сосьєдад" та "Зальцбургом" буде працювати українська бригада арбітрів під керівництвом Миколи Балакіна, повідомляє сайт УЄФА.

Лайнсмени Олександр Беркут та Дмитро Запороженко, а також четвертий рефері Ярослав Козик допомагатимуть Балакіну під час гри. Також, як завжди, у грі буде використовується система відеодопомоги арбітрам (VAR), і за цією технологією стежитиме поляк Томаш Квятковські.

Це вже шосте призначення для української бригади арбітрів у поточному єврокубковому сезоні. Раніше вони обслуговували матчі Ліги Європи, Ліги конференцій та відпрацювали два поєдинки у відбірковому турнірі до чемпіонату Європи-2024.

🌐Цікаво відзначити, що востаннє українська бригада арбітрів працювала на матчі основного етапу Ліги чемпіонів у вересні 1998 року. Тоді Василь Мельничук із Сімферополя судив поєдинок між "Атлетико" із Більбао та "Русенборгом" із Тронхейму.


Джерело: "UEFA"
+Поширити: