Дістали з-під завалів будинку тіла двох загиблих на Донеччині, куди російські окупанти завдали ракетного удару. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
30 листопада 2023, 20:59

Дістали з-під завалів будинку тіла двох загиблих на Донеччині, куди російські окупанти завдали ракетного удару

З-під завалів триповерхового житлового будинку у місті Новогродівка, який був зруйнований російською ракетою С-300, дістали тіла двох загиблих. Про це повідомлено поліцією Донецької області у четвер, 30 листопада.

Вранці та вдень рятувальники дістали з-під завалів будинку в Новогродівці тіла чоловіків у віці 62 та 55 років. Розбирання завалів на місці нічного ракетного удару триває.

📢"Є ймовірність, що під завалами може знаходитися родина: 33-річна жінка, 38-річний чоловік та 8-річна дівчинка", - повідомили правоохоронці.

◾У ніч на четвер, 30 листопада, російські окупанти вдарили шістьма ракетами С-300 по трьох містах Покровського району — Покровську, Новогродівці та Мирнограду. Десятеро людей отримали поранення, включаючи четверо дітей.

◾У Новогродівці ракета вдарила у триповерховий будинок, повністю зруйновано один із під'їздів. П'ять людей можуть залишатися під завалами. П'ятеро осіб отримали поранення - 13-річний хлопець та чотири дорослих.

◾У приватному секторі Покровська постраждало ще п'ятеро людей, серед них троє дітей - 13, 16 років та 6-місячне немовля.

📅У ніч на 15 листопада рф атакувала місто Селидове Покровського району чотирма ракетами С-300, в результаті загинули чотири мешканці повністю зруйнованого під'їзду багатоповерхівки.


Джерело: "Поліція Донецької області, ДСНС України"
+Поширити: