У Раді з’явився «новий» депутат, наступний за списком. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
20 грудня 2023, 17:21

У Раді з’явився «новий» депутат, наступний за списком

У Верховній Раді склав присягу новий народний депутат Михайло Соколов. Про це було повідомлено народною депутаткою Іриною Геращенко у своєму Telegram-каналі в середу, 20 квітня.

📢«Соколов посів місце у парламенті, замінивши Віталія Данилова, який достроково залишив депутатський мандат та приєднався до фракції "Батьківщина"», - поділилася новиною Геращенко.

Депутат Михайло Соколов обіймав депутатський пост в VI скликанні Верховної Ради (2007–2012) та був обраний на позачергових виборах 2019 року від партії "Батьківщина", займаючи 26-те місце у списку. Попередньо він очолював обласну організацію "Батьківщина" у Миколаївській області та виконував обов'язки заступника директора ТОВ "Укртранзит".

У 2016 році, Михайло Соколов був членом Наглядової ради Торгово-промислової палати України. У той же рік його відправили у відставку з посади першого заступника голови Миколаївської обласної ради через корупційний скандал.

До того ж він придбав контроль над "34 каналом" у Дніпропетровську через офшорну компанію Arrowdeal Investments Limited, а також значиться у скандалі з розважальним центром "Кіровський" та став власником 55% частки у тижневику "Дніпро Вечірній".

Попередній депутат, Віталій Данилов, написав заяву про складання мандату 26 листопада. Причини цього рішення не були роз'яснені. Він вже раніше був народним депутатом трьох скликань від "Батьківщини".


Irta-fax
+Поширити: