Делегація посадовців із США прибула до Києва. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
10 квітня 2024, 14:35

Делегація посадовців із США прибула до Києва

Спеціальний представник США з питань економічного відновлення України, Пенні Пріцкер, разом з делегацією здійснила візит до Києва. Про це інформує посол США в Україні, Бріджит Брінк, у своєму повідомленні в соцмережі Х (колишній Twitter) у середу, 10 квітня.

📢«Приємно вітати спецпредставника з економічного відновлення Пенні Пріцкер, голову Ексімбанку Рету Джо Льюїс і заступника радника з національної безпеки Даліпа Сінгха від Міжвідомчої платформи координації донорів сьогодні у Києві з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та іншими українськими й міжнародними партнерами», – зазначила вона.

Бріджит Брінк також поділилася фотографіями гостей на пероні залізничного вокзалу в Києві та на полях Міжвідомчої платформи координації донорів.

📅Раніше стало відомо, що США уклали контракт з Україною на постачання обладнання для модернізації та ремонту систем ППО Hawk за майже 140 мільйонів доларів.


Irta-fax
+Поширити: