Уламки запущеного росіянами БпЛА влучили в енергооб’єкт на Дніпропетровщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
12 квітня 2024, 11:59

Уламки запущеного росіянами БпЛА влучили в енергооб’єкт на Дніпропетровщині

У ніч на 12 квітня в Криворізькому районі Дніпропетровської області сталася пожежа через падіння уламків збитого дрона-камікадзе на об'єкті енергетичної інфраструктури. Про це повідомили у Силах оборони півдня України в Telegram у п’ятницю, 12 квітня.

Зазначено, що енергетична інфраструктура різних регіонів України знову опинилася під прицілом ворога. Росіяни направили декілька хвиль "шахедів" з півдня, а протистояння повітряній ворожій атаці тривало близько п'яти годин.

📢«Внаслідок падіння уламків збитого дрона на Криворіжжі на об’єкті енергетики спалахнула пожежа. Її вдалося локалізувати, вогнеборці продовжують роботу. Наслідки уточнюються. Люди не ушкоджені», – йдеться в повідомленні.

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул також повідомив, що внаслідок нічної російської атаки було відключення електроенергії у частині міста, але до 03.00 енергопостачання було відновлено.

📢«Наразі є лише точкові відключення деяких об'єктів. Енергетики та всі відповідні служби продовжують відновлювальні роботи. Головне — без втрат», – підкреслив він.

📅Нагадаємо, що вночі російські війська знову атакували Україну. Силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено 16 з 17 ударних БпЛА типу "шахед".


Джерело: "Сили оборони півдня України"
+Поширити: