У москві в ніч на 4 січня три райони залишились без електрики та опалення у сильний мороз. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
04 січня 2024, 16:24

У москві в ніч на 4 січня три райони залишились без електрики та опалення у сильний мороз

У столиці країни-агресорки, москві, під час різкого зниження температури до -25 градусів, в ніч на 4 грудня три райони опинились без електропостачання та опалення через пожежу на високовольтній трансформаторній підстанції.

За інформацією чисельних російських телеграм-каналів, пожежа спалахнула на Високовольтному проїзді в столиці на росії. Зараз вже зафіксовано відключення електроенергії та опалення в понад 20 багатоповерхових будинках. Причина пожежі залишається невідомою.

Також повідомляється, що через цей інцидент постраждали мешканці районів Бібірьова, Відрадного та Медведкового, оскільки саме ця трансформаторна підстанція забезпечує електропостачання їхніх будинків.

За останніми даними російських ЗМІ, температура в квартирах, які залишились без комунальних послуг, опустилася до 10-15 градусів тепла.

Слід зазначити, що в листопаді на москві вже була серйозна пожежа на електропідстанції "Чагіно". Вогонь охопив будівлю трансформатора, зайнявши площу приблизно 200 квадратних метрів.


Irta-fax
+Поширити: