Рішення щодо нардепа Безуглої готують у Верховній Раді. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
06 січня 2024, 14:24

Рішення щодо нардепа Безуглої готують у Верховній Раді

Проєкт постанови про відкликання народної депутатки Мар'яни Безуглої з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки зареєстровано у Верховній Раді. Про що свідчить опублікована інформація на сайті парламенту у суботу, 6 січня.

Згідно з даними на сайті парламенту, ініціаторами постанови №10391 стали 11 нардепів, включаючи голову комітету Олександра Завітневича від фракції «Слуга народу».

У постанові №10391 вказано, що її метою є відкликання Безуглої з посади заступника голови Комітету.

📢«Керуючись положеннями статті 83 регламенту Верховної Ради, статті 7 закону "Про комітети Верховної Ради" пропонується відкликати народного депутата Безуглу Мар’яну Володимирівну з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки», – йдеться у пояснювальній записці.

Раніше повідомлялось, що дане рішення комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендувати відсторонення Безуглої від посади заступника голови комітету було ухвалено 5 січня.

Наприкінці листопада минулого року Мар'яна Безугла критикувала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, звинувачуючи його у відсутності плану дій на 2024 рік.


Джерело: "Верховна рада України"
+Поширити: