Про наслідки російської ракетної атаки повідомив міністр МВС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
08 січня 2024, 13:11

Про наслідки російської ракетної атаки повідомив міністр МВС

Сьогодні вранці стали відомі результати ракетних атак, які здійснили російські окупанти у чотирьох регіонах України. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко надав інформацію про наслідки цих атак у понеділок, 8 січня.

У Запоріжжі ракети вдарили у житлові райони, поруч із житловими будинками. За оперативними даними постраждало троє людей.

Дніпропетровська область також зазнала ударів, а саме у Новомосковську, Кривому Розі та Криворізькому районі.

📢«У Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, 8 пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких 4 дітей. Пошкоджені житлові будинки. У Криворізькому районі зруйновано приватний будинок, одна людина загинула. Знищено приватний будинок і в Кривому Розі — троє людей можуть перебувати під завалами. Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр», - повідомляє міністр.

Окупанти, за попередніми даними, завдали не менше чотирьох ударів по Харкову, що призвело до пошкоджень підприємства та навчального закладу, а також поранення однієї людини.

Місто Зміїв на Харківщині також потрапило під російську атаку, що призвело до руйнувань приватного будинку. Рятувальники активно працюють на місці, намагаючись визволити з-під завалів двох людей, тоді як ще одна особа може знаходитися заблокованою.

У Хмельницькій області також зафіксовано кілька вибухів, інформація про потерпілих уточнюється, а на місцях подій працюють рятувальники та поліцейські.


Джерело: "МВС України"
+Поширити: