Ракетами КНДР росіяни вдарили по Селидовому на Донеччині, загинула жінка. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
08 лютого 2024, 17:23

Ракетами КНДР росіяни вдарили по Селидовому на Донеччині, загинула жінка

Під час обстрілу міста Селидове у Донецькій області російські загарбники використали балістичні ракети КN-23, вироблені Північною Кореєю. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ у четвер, 8 лютого.

📢«Окупанти вдарили по місту вісьмома ракетами. Одна з них влучила в багатоквартирний будинок. За попередньою інформацією, Росія застосувала для удару ракети КN-23 та С-300», – йдеться у повідомленні.

🚑У відомстві підтвердили інформацію про одну загиблу жінку і сімох поранених. Серед них – хлопчик, якому завтра має виповнитися сім років, а також двоє чоловіків 18 і 51 років, чотири жінки – 38, 42, 64, 88 років.

За останніми даними, росіяни пошкодили 53 багатоквартирні та 10 приватних будинків, 4 заклади освіти, 2 адмінбудівлі, приватне підприємство, 24 транспортні засоби.

📅Нагадаємо, що росія вже не вперше використовує КN-23 (Hwasong-11Ga) для атак по Україні. Повідомлялось раніше, що окупанти вчора, під час масованої атаки, випустили дві такі ракети по Харкову.


Джерело: "Міністерство внутрішніх справ України"
+Поширити: