Красногорівка на Донеччині під російським обстрілом, загинула людина. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
05 березня 2024, 16:35

Красногорівка на Донеччині під російським обстрілом, загинула людина

Окупаційні російські війська продовжують обстріли по українських містах. Так у вівторок, 5 березня, Красногорівку на Донеччині російські загарбники в черговий раз обстріляли з артилерії. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

📢«Сьогодні вранці російська армія щільно обстрілювала місто з артилерії – смертельне поранення отримав 72-річний чоловік», – зазначив він.

Філашкін підкреслив, що Красногорівка знаходиться на передовій уже десять років, і ситуація лише загострюється. Він закликав місцевих мешканців бути обережними та своєчасно евакуюватися.

📅Нагадаємо, що 4 березня поліцейська група «Білі янголи» провела евакуацію трьох людей з Красногорівки, яка постійно перебуває під обстрілами. Жителям довелося йти пішки на кілька кілометрів, оскільки броньовані автомобілі не могли проїхати. Поліцейські під'їхали якнайближче, щоб допомогти людям зібрати необхідні речі та безпечно вивести їх з міста.

📅Також було повідомлено, що 28 лютого Третя окрема штурмова бригада звільнила Красногорівку на Донеччині. Російські окупанти здійснили потужну атаку на місто, але завдяки операції бійців бригади – противника було відбито, близько 100 окупантів було знищено.

📅15 січня, російські військові використали систему «Град» по житловим районам Красногорівки, що призвело до загибелі однієї людини та поранення іншої.


Джерело: "Донецька ОВА"
+Поширити: