Поляки знову заблокували пункт пропуску Краківець на кордоні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
13 березня 2024, 11:59

Поляки знову заблокували пункт пропуску Краківець на кордоні

Польські фермери та перевізники відновили акцію протесту й блокування руху вантажного транспорту перед пунктом пропуску Корчова – Краківець, який було розблоковано 10 березня, повідомила Державна митна служба у середу, 13 березня.

Блокування розпочалося о 10:00 за варшавським часом (11:00 за Києвом). У відомстві та на митниці уточнили, що саме відбувається у прикордонній зоні:

  • блокування представниками польських аграріїв та перевізників транспортного шляху, по якому рухаються вантажівки на виїзд з Польщі та в’їзд в Україну, на відстані за 1 км до пункту пропуску;
  • блокування польськими фермерами автомагістралі А4 на відстані до 500 м до пункту пропуску (блокування в зазначеному місці ще не здійснювалось).

📢«Рух пасажирського транспорту (легкових автомобілів, автобусів) в обидва напрямки здійснюватиметься безперешкодно», – зазначили у відомстві.

📅Нагадаємо, що 12 березня поляки заблокували вантажний транспорт на чотирьох напрямках. У чергах до пунктів пропуску на території Польщі знаходяться 1500 вантажівок, найбільше – навпроти пункту пропуску Ягодин. Сама акція протесту триває вже кілька тижнів, але її інтенсивність відрізняється на різних ділянках польсько-українського кордону.


Джерело: "Державна митна служба України"
+Поширити: