До п’яти людей зросла кількість жертв російського удару по Кривому рогу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
13 березня 2024, 14:52

До п’яти людей зросла кількість жертв російського удару по Кривому рогу

Кількість загиблих в результаті вчорашньої ракетної атаки російських військ на Кривий Ріг у Дніпропетровській області зросла до п'яти людей. Про це повідомив Олександр Вілкул, керівник Ради оборони міста.

📢«На жаль, вже п'ятий загиблий унаслідок вчорашньої ракетної атаки. Чоловіка було виявлено при розборі завалів на одному з поверхів. Співчуття рідним. Смерть ворогам», – заявив він.

❗14 березня оголошено днем жалоби в Кривому Розі через загиблих внаслідок терористичної атаки з боку росії.

12 березня російські окупанти вдарили, попередньо, ракетою Х-59 по Кривому Рогу, що призвело до пошкодження багатоповерхового житлового будинку. 44 людини отримали поранення, серед яких 12 дітей, в тому числі двоє немовлят. Загалом 20 людей перебувають у лікарні, серед яких 9 дітей, двоє з них у тяжкому стані.

За інформацією від ДСНС України, російські удари призвели до руйнування даху, стін та балконів у двох житлових будинках. Вікна у багатьох квартирах були вибиті, також пошкоджено одну машину.

Пошуково-рятувальна операція була завершена 12 березня пізно увечері. ДСНС обстежила всі квартири понівечених будинків, дев'ятьох місцевих жителів було врятовано з-під завалів.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні заявив, що Україна відповість росії симетричними втратами військових цілей.


Irta-fax
+Поширити: