У Старобільську на Луганщині підірвали в авто колаборанта Валерія Чайку – росЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал / Суспільство / Події
01 квітня 2024, 17:09

У Старобільську на Луганщині підірвали в авто колаборанта Валерія Чайку – росЗМІ

За інформацією російських ЗМІ, в тимчасово окупованому Старобільську Луганської області стався вибух автомобіля у результаті підриву, в якому знаходився «заступник голови Центру з обслуговування освітніх організацій лнр» Валерій Чайка.

Зазначено, що підрив колаборанта трапився у районі старобільської філії Луганського педагогічного університету. У машині, де знаходився Чайка, стався вибух, спричинений вибуховим пристроєм кустарного виробництва. Хто саме стоїть за цим, – поки невідомо. На місце інциденту прибули представники МНС, поліції, росгвардії та слідчі Слідчого комітету окупантів.

Валерій Чайка раніше був активним учасником громадської діяльності та працював у громадській організації при військово-громадянській адміністрації Луганської області. Також він був отаманом Старобільського районного товариства Українського козацтва імені Дмитра Вишневецького.

У 2022 році Чайка перейшов на бік російських загарбників та обійняв посаду «радника глави адміністрації» у Старобільському районі квазіреспубліки «лнр», а потім став «першим заступником керівника» Старобільської адміністрації «лнр», забезпечуючи функціювання окупаційних «владних» структур, виконуючи розпорядження на користь російських окупантів.


Джерело: "росЗМІ"
+Поширити: