Зросла кількість поранених від удару по Дніпру. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
03 квітня 2024, 13:06

Зросла кількість поранених від удару по Дніпру

Кількість постраждалих внаслідок російського ракетного удару по Дніпру, який стався 2 квітня, зросла до 18 людей. Про це заявили у пресслужбі Офісу генерального прокурора України в середу, 3 квітня.

📢«За даними слідства, 2 квітня 2024 року ворог здійснив ракетну атаку на м. Дніпро. Внаслідок атаки постраждали 18 людей, 12 з них госпіталізовано. Серед постраждалих — пʼятеро дітей віком від 14 до 17 років», – йдеться в повідомленні.

Крім того, було пошкоджено чотири заклади освіти, дев'ять багатоквартирних житлових будинків, у яких вибуховою хвилею вибито вікна, та десятки автомобілів.

Зазначено, що тип озброєння, яке використовували російські агресори під час атаки, наразі встановлюється.

📅Нагадаємо, російські агресори у вівторок вдень завдали ракетного удару по місту Дніпро. Учора було відомо, що постраждали п'ятеро дітей і восьмеро дорослих. Президент Володимир Зеленський пообіцяв усе більш далекосяжні відповіді на такі атаки.


Джерело: "Офіс Генерального прокурора України"
+Поширити: