Чергова російська атака на Сумщину: вбито людину, поранено дитину. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
03 квітня 2024, 14:34

Чергова російська атака на Сумщину: вбито людину, поранено дитину

Загарбницька російська армія здійснила ракетний удар по Сумській області уранці 3 квітня, що призвело до загибелі та поранень. Про це інформує Сумська обласна військова адміністрація.

📢«На жаль, є загиблий. Також травмовано двох жителів громади — батька та чотирирічного сина», - додали в ОВА, коментуючи наслідки чергової ворожої атаки.

Зазначається, що ракетний удар росіяни здійснили о 09:25 ранку по Краснопільській громаді. У результаті ворожої атаки пошкоджено п'ять автомобілів, будівлі магазину та будинки культури. Наразі на місці події працюють усі необхідні рятувальні служби.

📅Нагадаємо, що раніше, 31 березня, Збройні сили України зупинили спробу російських диверсантів проникнути до Сумської області біля населеного пункту Стара Гута. Також повідомляється про постійну присутність російського військового контингенту на північному та слобожанському напрямках.


Джерело: "Сумська ОВА"
+Поширити: