На Херсонщині під російською дроновою атакою опинилась авто «швидкої» та житловий будинок. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
27 червня 2024, 20:16

На Херсонщині під російською дроновою атакою опинилась авто «швидкої» та житловий будинок

У четвер, 27 червня, російські війська знову завдали ударів дронами по селищу Нововоронцовка у Бериславському районі Херсонської області. Як повідомила пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації, ворожі снаряди пошкодили машину швидкої допомоги.

📢«Російські окупанти продовжують атакувати дронами-камікадзе Нововоронцовку. Внаслідок одного з ворожих ударів механічних пошкоджень отримала карета швидкої. Медики не постраждали», – йдеться у повідомленні.

Крім того, загарбники влучили у цивільний автомобіль, внаслідок чого поранення отримав водій транспортного засобу.

У селищі Золота Балка росіяни вдарили по будинку, внаслідок чого постраждав 72-річний чоловік. Він знаходився на подвір'ї свого будинку та отримав вибухову травму, уламкові поранення черева, паху та плеча. Постраждалого в стані середньої тяжкості доставили до лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу.

📅Нагадаємо, що 24 червня росія кілька разів обстріляла село Степанівка у Херсонському районі, в результаті чого одна людина загинула, а ще двоє отримали поранення.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: