Кабінет міністрів України призначив нового голову ДСНС України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
28 червня 2024, 14:29

Кабінет міністрів України призначив нового голову ДСНС України

Кабінет міністрів України призначив Андрія Даника новим головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Про це в п’ятницю, 28 червня, повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

📢«Кабінетом міністрів призначено Даника Андрія Миколайовича головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій», – написав Мельничук.

📌Андрій Даник з лютого 2024 року обіймав посаду тимчасового виконувача обов’язків голови ДСНС, а з вересня 2023 року працював заступником голови цієї служби. До цього, з січня 2020 року, він очолював Головне управління ДСНС у Черкаській області, а з 1998 року працював на різних посадах в органах ДСНС на Донеччині.

📅Зазначимо, що з лютого 2022 року до серпня 2023 року головою ДСНС був Сергій Крук. Тоді у відомстві провели внутрішню перевірку, за результатами якої обіцяли прийняти додаткові кадрові рішення.


Джерело: "Тарас Мельничук: КМУ/ВРУ"
+Поширити: