До Києва з офіційним візитом прибула президентка Словенії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
28 червня 2024, 14:07

До Києва з офіційним візитом прибула президентка Словенії

Президентка Словенії Наташа Пірц Мусар прибула до Києва з офіційним візитом, де зустрілася з шостим президентом України Володимиром Зеленським. Про це було повідомлено на офіційній сторінці Зеленського у Facebook у п’ятницю, 28 червня.

Зеленський підкреслив символічність цього візиту, який відбувся у День Конституції України.

📢«Поінформував про роботу з підготовки другого Саміту миру – готуємо групи країн щодо пунктів Формули миру. Ми маємо разом – усі, хто справді хоче миру, – розробити плани дій щодо всіх безпекових аспектів, які були порушені росією. Ми не хочемо затягувати цю війну та маємо якнайшвидше прийти до справедливого миру», – зазначив він.

Шостий президент України висловив подяку за підтримку та нещодавній пакет допомоги від Словенії.

Крім того, в Офісі Президента повідомили, що під час візиту Зеленський і Пірц Мусар вшанували пам’ять захисників і захисниць України. Воїни почесної варти встановили вінки від глав держав до Стіни пам’яті загиблих за Україну на Михайлівській площі в Києві.

📅Нагадаємо, у червні стало відомо, що Словенія передала Україні партію бронетехніки та дронів, а також долучилася до чеської ініціативи щодо спільних закупівель снарядів для України.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: