Поліцейські Луганщини затримали наркоторгівця. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
22 января 2018, 14:42

Поліцейські Луганщини затримали наркоторгівця

Співробітники Управління протидії наркозлочинності разом зі співробітниками інших оперативних підрозділів Головного управління Національної поліції в Луганській області задокументували факт збуту 43-річним мешканцем м. Лисичанськ 1 гр амфетаміну та спільно з бійцями батальйону «Луганськ-1» затримали ділка.

За інформацією Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Луганській області, у подальшому, в ході проведення санкціонованих обшуків в автомобілі наркоторгівця та у його помешканні поліцейські виявили та вилучили амфетамін приблизною вагою 150 гр, 300 грам марихуани, грошові кошти та гранату "Ф-1" і запал до неї.

Вилучене направлено до НДЕКЦ. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».


+Поширити: