З початку року прикордонники Лисичанського загону зі складу Об’єднаних сил 19 разів відмовлялися від неправомірної винагороди. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
11 октября 2018, 12:14

З початку року прикордонники Лисичанського загону зі складу Об’єднаних сил 19 разів відмовлялися від неправомірної винагороди

На цей час з початку року у Лисичанському прикордонному загоні, що діє у складі Об’єднаних сил, задокументовано 19 відмов співробітників прикордонного відомства від хабарів, а стосовно правопорушників оформлено протоколи за статтею, що передбачає кримінальну відповідальність.

Про це повідомляє прес – служба Лисичанського прикордонного загону, черговий випадок пропонування неправомірної вигоди правоохоронцям стався учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська», де українець за допомогою хабара у 200 гривень намагався «домовитися» з прикордонниками про безперешкодний перетин лінії зіткнення.

Лисичанський прикордонний загін нагадує, що згідно із ст. 369 КК України, пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі є кримінальним правопорушенням та карається штрафом або обмеженням чи позбавленням волі до чотирьох років.


+Поширити: