Місцеві бюджети Луганщини отримали 13 млн гривень від ліцензування алкоголю та тютюну. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
06 ноября 2018, 10:43

Місцеві бюджети Луганщини отримали 13 млн гривень від ліцензування алкоголю та тютюну

За січень-жовтень 2018 року до казни Луганської області надійшло понад 13 млн гривень від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. Це майже на 200 тис. грн більше фактичних надходжень за січень - жовтень 2017 року. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Луганській області.

Станом на перше листопада 2018 року на Луганщині здійснюють діяльність 1309 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

У січні-жовтні поточного року видано 2714 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Крім того, за цей час призупинено дію 100 ліцензій за несвоєчасну сплату чергового платежу, анульовано 397 ліцензій, з яких 29 – за порушення законодавства в частині продажу неповнолітнім особам алкогольних напоїв.


+Поширити: