В результаті роботи слідчих підрозділів органів ДФС Луганщини бюджету відшкодовано майже 9 млн гривень. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
23 ноября 2018, 10:48

В результаті роботи слідчих підрозділів органів ДФС Луганщини бюджету відшкодовано майже 9 млн гривень

Як повідомили в слідчому управлінні фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Луганській області, з початку 2018 року до слідчих підрозділів надійшло 49 заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення. Всі вони внесені слідчими до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Всього за січень-жовтень 2018 року слідчими розслідувалось 120 кримінальних проваджень. Із загальної кількості проваджень закінчено 44. З них 17 кримінальних проваджень направлено до суду з обвинувальними актами, одне направлено до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності та 26 закрито.

Збитки за кримінальними провадженнями складають 12 млн 441 тис. грн, з них по закінчених у звітний період майже 4,8 млн грн, бюджету загалом відшкодовано 8 млн 980 тис. грн, у тому числі по закінчених провадженнях – 1 млн 936 тис. гривень.

Наразі по всім кримінальним провадженням накладено арешт на матеріальні активи на суму майже 15,3 млн гривень.


+Поширити: