За пропозицією неправомірної вигоди патрульному поліцейському засуджено місцевого жителя. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
11 декабря 2018, 12:43

За пропозицією неправомірної вигоди патрульному поліцейському засуджено місцевого жителя

Місцевою прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт стосовно гр.К. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України за фактом пропозиції надання місцевим мешканцем неправомірної вигоди патрульному поліцейському за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

Досудовим розслідуванням встановлено, що гр. К., який був зупинений працівниками патрульної поліції, намагався уникнути відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування водієм транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння) та запропонував неправомірну вигоду у розмірі 6000 грн за ненаправлення матеріалів про вчинення адміністративного правопорушення до суду для розгляду по суті.

Вироком Сєвєродонецького міського суду громадянина визнано винним у пропозиції надання неправомірної вигоди патрульним поліцейським за непритягнення його до адміністративної відповідальності, та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 8500 грн.


+Поширити: