Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
16 января 2019, 09:58

Пільговий період розмитнення транспортних засобів (євроблях) закінчується 22 лютого

Луганська митниця ДФС звертає увагу громадян власників авто на єврономерах, що період, на який до легкових транспортних засобів під час їх оподаткування при митному оформленні для вільного обігу на митній території України застосовуються пільги, минув більш як на половину.

Зазначені пільги введено в дію Законом України від 8 листопада 2018 року № 2611-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів». Вони полягають в тому, що тимчасово, на період з 25 листопада 2018 року до 22 лютого 2019 року, ставки акцизного податку для транспортних засобів визначаються із застосуванням коефіцієнта 0.5. Тобто протягом цього періоду громадянин може заощадити на сплаті акцизного податку.

Зважаючи на те, що на сьогоднішній день продовження пільгового періоду не планується, у відомстві закликають громадян критично ставитись до інформації, отриманої з неофіційних джерел.

Розмитнити свій автомобіль громадяни можуть на будь-якому митному посту на всій території України, в тому числі й в пунктах пропуску через митний кордон. В зоні діяльності Луганської митниці ДФС розташовані внутрішні митні пости «Старобільськ», «Лисичанськ», «Сєвєродонецьк» та митні пости у пунктах пропуску для автомобільного сполучення «Просяне», «Мілове», «Танюшівка».

Адреси та графіки роботи митних постів, відповіді на більш запитувані питання а також телефони гарячої лінії знаходяться на офіційному субсайті Головного управління ДФС у Луганській області (lg.sfs.gov.ua).


+Поширити: