В Сєвєродонецьку чоловік отримав 7 років в’язниці за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
13 февраля 2019, 17:37

В Сєвєродонецьку чоловік отримав 7 років в’язниці за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно громадянина З. за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин З., який раніше неодноразово засуджувався за вчинення умисних тяжких злочинів, після звільнення з міст позбавлення волі на шлях виправлення не став та у серпні 2018 року, перебуваючи разом із своїм знайомим Б. в районі озера «Чисте» м.Сєвєродонецька, коли між ними під час вживання спиртних напоїв виникла конфліктна ситуація, в результаті якої громадянин З. наніс потерпілому громадянину Б. не менше одного удару дерев’яною палкою по голові, спричинивши останньому тяжке тілесне ушкодження, від яких, через певний проміжок часу, настала смерть потерпілого громадянина Б.

Під час судового розгляду обвинувачений громадянин З., під тиском зібраних доказів, свою провину визнав в повному обсязі, щиро покаявся, проте суд під час ухвалення обвинувального вироку погодився з думкою прокурора, який підтримував публічне обвинувачення, та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7 років.

На даний час вирок суду вступив у законну силу та громадянин З. «відправився» відбувати призначене покарання.

Д.Черненко, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури


+Поширити: